Maitoallerginen kaverini oli tulossa kylään ja teinpä sitten maidottomana tämän tiikerikakun. Kakku onnistui hyvin korvaamalla maito ihan vedellä vaan ja käyttämällä kasvimargariinia. Kakku vaan päätyi pakastimeen odottelemaan, koska sairastuin itse flunssaan ja ymmärrettävästi halusi siirtää tuloaan. Mutta saattaa olla, että ehdin kakun syödä tässä lasten kanssa, oli se niin hyvää :P
Tiikerikakku
3 munaa
2,5dl sokeria
2tl vanilliinisokeria
2tl leivinjauhetta
4dl vehnäjauhoja
3/4dl maitoa
150g sulatettua ja jäähdytettyä margariinia
2rkl tummaa kaakaota
Paista uunin alatasolla 200 asteessa 45 minuuttia paitsi jos uunisi on yhtä tehokas kuin minulla, riittää lämmöksi 180 astetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä merkki käynnistäsi! :)