lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kaverisynttärit Super Mario teemalla

Esikoisemme Jere täyttää sunnntaina 7-vuotta ja eilen pidimme kaverisynttärit. 
Jere tykkää kovasti Super Mario peleistä ja varsinkin Mario kartista ja se aihe pääsi kakkuunkin. Tein sokerimassasta Jeren lempihahmon eli Browser juniorin, Marion ja Luigin. Kaikki muukin on tuttuun tapaan sokerimassaa. Kakku on 6-munan ja välissä samat täytteet kuin viime viikonloppuna Ice Age kakussa eli Lemon gurdia ja vanilja-valkosuklaamoussea, osaankohan enää muilla täytteillä kakkua tehdäkään, kun nuo on niin hyvin yhteen sopivia makuja ja täyte saa aina kehuja.

Wuh, Wuh! Mikähän tämänkin nimi oikeasti on, koiraksi sitä meillä sanotaan.
Lihansyöjäkasvi koki kovia tippuessaan pari metriä, varsi vähän taipui ja pilkkuja tippui, mutta vielä meni kakun päällä, onpahan luonnollisemman näköinen, kuin olisi haukkaamassa Mariota.
Sienet :)

 Browser jr voittaa!
 Sienipiirakkaa ;) Tämä jälleen samalla ohjeella tehty pohja kuin viime viikonloppunakin tehdyssä prinsessapiirakassa, kuorrutteen värjäsin sinisellä elintarvikevärillä ja sienet on tehty sokerimassasta. 
 Pikkupizzoja. Lisäksi tarjolla oli tietysti erilaisia keksejä, sipsiä, poppareita ja karkkia, limsaa ja mehua.
 Askarreltiin Mario pinjata, jonka sisässä oli karkkeja ja tarroja. Hauskaa tuntui olevan lapsilla, kun tätä rikottiin.

 Tehtiin jääkaapin oveen tälläinen Marion nenä peli, jota pelataan kuten aasin häntää. Nenässä on magneetti ja sen ansiosta tarttuu mihin kohti naamaa vain, kun tosiaan laittaa jääkaapin oveen tuon pään kiinni. Tätä nyt ei paljon eilen keretty kokeilla, kun muuta puuhaa oli. Yllättävän suosion sai tulostamani Mario värityskuvat, ihmeteltiin muiden äitien kanssa, miten tuollainen poikalauma oli niin hiljaa ja keskittyneitä värittäessään kuvia! Mutta ei huolta, kyllä sitä ääntä ja menosa alkoi tulla, kun tankattiin sokeria lapsiin ;)

 Tekisi mieli laittaa kuvia synttäreiltäkin, mutta niissä näkyy muitakin lapsia niin ei viitsi laittaa ilman lupaa.
Synttäreille tuli paljon kavereita ja kivaa tuntui kaikilla olleen :)


Huomenna sitten on sukulaisille kemut ja sinne tulee myös Mario kakku, pikkuisen erilainen. Joten kuulemisiin viimeistään maanantaina :)

1 kommentti:

  1. Herrantähen miten upeita kakkuja! Oot kyllä vaivaa nähnyt :) Itsekin tykkään käyttää paljon Lemon Curdia ja vaniljarahkaa täytteenä, ei petä koskaan! Pitääkin kokeilla valkosuklaata kaveriksi seuraavan kerran.

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi! :)