perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pizza

Pizza sopii hyvin myös kahvipöytään vaikka synttäreillä. Joskus olen lasten synttäreille tehnyt pikkupizzoja, mutta miksei voisi leikata paloja pellillisestäkin tarjolle. 
Nyt tein pizzaa ruuaksi meille, lisään ohjeen tänne. 

Pellillinen pizzaa

2dl vettä
½pss kuivahiivaa
1tl suolaa
4dl vehnäjauhoja
75g margariinia

Sekoita kädenlämpöiseen veteen suola, hiiva ja osa jauhoista ja vaivaa hetki, lisää sula margariini ja loput jauhoista ja sekoita hyvin, jauhoja voi toki laittaa enemmänkin jos takina vaatii. Anna taikinan kohota sillä välin, kun valmistelet täytteet. Tässä pizzassa oli täytteenä jauhelihaa, kinkkua, ananasta ja homejuustoa. Käytän ketsuppia tomaattina ja sen päälle ripottelen pizzamaustetta ja täytteen ja viimeiseksi juustoraasteen vaikka oikeastihan juusto laitetaan alle, mutta meillä tykätään, että pizza on mehevämpää näin.
Suolakurkku on muuten hyvää pizzassa, mutta nyt joku oli syönyt kurkut pois ;) 

Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia.
Ennen paistoa.
Paiston jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi! :)