sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Motocross kakku

Kaksospoikien ensimmäisiin syntymäpäiväjuhliin toivottiin mopo-aiheista kakkua perheen isän harrastukseen liittyen. Minä innostuin kovasti, koska pääsisin kokeilemaan aivan uudenlaista juttua jälleen!


  
Ajateltiin, että kaksi samanlaista mopoa, jotta kakussa näkyisi kaksosuus jotenkin. Ensimmäistä mopoa väsätessä tajusin, että eihän näitä saa pysymään pystyssä ilman mutamöykkyä, joten mopot oli muurattava ruskeaan sokerimassamöykkyyn kiinni.Muutaman renkaan tein myös motocrossradan varrelle.

Idea lammesta syntyi vasta koristeluvaiheessa, kun mietin mitä radan keskelle laittaisin. Kakusta tuli mielestäni ihanan kevään vihreä.


Ajoradat sivelin ensin tomusokeri-kaakao-vesi kuorrutteella ja sitten ripottelin päälle gluteenittomista pipareista murskattua hiekkaa.

Kuvat saa isommiksi klikkaamalla! Pahoittelen, että suurin osa jäi pieniksi, tämö blogger ei nyt oikein toimi tällä hetkellä!
Kakun välissä oli maitosuklaa-mansikkatäytettä, kakku oli gluteeniton ja laktoositon.


Opettelussa on ottaa enemmän vaihekuvia kakkujen teosta, ei tahdo muistaa, mutta jotain sentään sain taltioitua. Voisin myös muutenkin alkaa koota tänne ohjeita joistain koristeista, esittäkää toiveita!


Tästä kakusta sai paljon hyvää vinkkiä ensi kuussa koittavien esikoispoikamme synttärikakkuun! Sormet syyhyää jo kovasti päästä tekemään koristeita hänen kakkuihinsa!


Muistakaahan, rakkaat lukijat, käydä osallistumassa haasteeseeni, vastausaikaa enää huomiseen saakka!

2 kommenttia:

  1. Magee kakku kyllä tämäkin, hienot mopot sait tehtyä! Joko sun poikas mopoilee vai?

    VastaaPoista
  2. Kaisa, kiitos! Poikani ei mopoile, mutta syntymäpäivälahjaksi odottelee nelipyöräinen, joten se on kakun aihekin sukulaissynttäreille :)

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi! :)