maanantai 24. maaliskuuta 2014

Haaste lukijoille!

!!HUOMIO!!
Omat syntymäpäiväni lähestyvät ja sen kunniaksi haastan lukijani haastamaan minut keksimällä hyvän idean synttärikakkuuni! Kommentoi tätä postausta, kerro millaisen kakun haluaisit minun tekevän, myös täytettä saa ehdottaa! Parhaan ehdotuksen esittäjä voi saada pienen yllätyksen!

Kommentoida voi tuolta tämän tekstin alta, siinä lukee nyt "ei kommentteja" ja KUN kommentteja tulee, siinä lukee kommenttien määrä, sitä klikkaamalla avautuu kommenttikenttä ja pääset kirjoittamaan oman kommenttisi!

Vastausaikaa on 31.3 saakka!

Nyt vaan mielikuvitus laukkaamaan!

5 kommenttia:

 1. Hei! Miten olisi keväinen kakku hiirenkorvilla ja kukan nupuilla? Täytteenä raikasta rahkaa moussen sijaan? Terveisin Kirsi.

  VastaaPoista
 2. Pääsiäismunakakku,iso tuttipullokakku,kukkapenkkikakku,
  korkokenkäkakku,kruunukakku,säästöpossukakku :) t sirje

  VastaaPoista
 3. Upeita ideoita Kirsi ja Sirje! :)

  Nyt vaan muutkin rohkeasti mukaan ehdottamaan aihetta kakulle!

  VastaaPoista
 4. Sähän haluat aina tehdä muiden kakuista saajansa näköisiä, jotenka nytkin teet! Eli shelttikakkua kehiin vaan, mäkin tykkäisin ;) Tai sitten siitä maatilapelistä jota pelailet... -Kaisa-

  VastaaPoista
 5. Kiitos osallistujille ideoista, Kirsi, Sirje ja Kaisa!! Kovaa tunkua ei tähän kisaan ollut, mutta onneksi sitäkin hienonpia ideoita toitte esille!

  Pidin äänestyksen arvovaltaisen raatini (perheeni) kanssa ja he olivat Kaisan ehdottaman maatilapelin, Hay Day, kannalla. Tein eilen jo koristeet valmiiksi kuivumaan. Täytekin tulee olemaan erilaista, nami! 11.4 siis luvassa tämä kakkua. Kaisa taitaa olla se tuttu kaisa viestistä päätellen, joten saat palkinnoksi tekemäni shetlanninlammaskoira kakkukoristeen :)

  VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi! :)