tiistai 11. maaliskuuta 2014

iPhone kakku


Mieheni täyttää tänään vuosia <3 Hän osti joulun alla itselleen ja minulle uudet iPhonet ja niistä on  kyllä tykätty kovasti, kuitenkin mieheni odottaa jo kovasti seuraavaa mallia, jossa on vielä isompi näyttö ja niinpä tein synttärikakuksi iPhonen jossa on taatusti näytöllä kokoa ;)

Sokerimassasta nuo "näppäimet" näpersin, yllättävän paljonhan tässä näperreltävää oli vaikka ajattelin, että äkkiähän nuo pyöräyttää. Ihan nyt ei kaikki ole oikeassa järjestyksessään, kun halusin tähän ne sovellukset myös mukaan, mitä mies eniten käyttää. No yksi peli jäi suosiolla pois, kun en olisi osannut sitä tehdä, myönnetään ;)

Täytteenä tässä kahdeksan munan kakussa on hopeatoffee-maitosuklaatäyte ja appelsiinimarmeladia tuomassa raikkautta. Herkkua vaikka itse sanonkin ;)

Täytteen ohjetta pyydettiin, joten tässä se tulee:

1pss hopeatoffee karkkeja
2dl kuohukermaa
150g maitosuklaata
3dl vispikermaa

Laita kuohukerma ja hopeatoffeet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen kunnes toffee sulaa. Jäähdytä kunnes on aivan kylmää, sulatuksen voi tehdä edellisenä päivänä, jotta on varmasti kylmää. Vaahdota kylmä toffeeseos, sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa, vatkaa vispikerma ja sekoita kaikki täytteen ainekset sekaisin. Maustoin vielä vanilliinisokerilla, karkit itsessään niin imeliä ettei sokeria tarvitse lisätä.

Ihanaa Syntymäpäivää Kultani <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi! :)