tiistai 6. elokuuta 2013

Ristiäisiin kakut

 Kummipojan ristiäisiin tein kakut viime lauantaiksi. Välissä mansikkamoussea. Sain muuten vapaat kädet, mutta kakku ei saanut olla kokonaan sokerimassalla kuorrutettu, joten reunat oli pursotettu, mikä kyllä koitui kakun ulkonäön kohtaloksi, kelit oli niin kosteat ja kuumat, että vaikka tein pursotukset viime tingassa niin päällä alkoi sokerimassa hikoilla ja reunat sortua, korjasin mitä pystyin vielä ennen kastetilaisuutta, mutta vielä oli sortunut jostain kohti pursotuksia ennen tarjolle laittoa, kun siinä oli ruokakin ennen kakutteluja. No onneksi asia ymmärrettiin ettei ollut minun syytä ja kakut sai silti kehuja...
 
 
 Tämän kakun pursotukset ei kärsineet niin paljon, se tarjottiin ensimmäisenä. Tein vauvan sänkyynsä ja ruusuja. Tuossa edessä olisi ollut hienoa olla nimilaatta, mutta sitä ei etukäteen kerrottu ;)
 
 
 Toisessa kakusa oli helistin, rakennuspalikoita ja tossut. Tein ensin tennarit löytämäni ohjeen mukaan, mutta ne ei olleet yhtään "minun näköiset", joten tein hempeämmät itse suunnitellut :)
 
 
 
 
 
Lahjaksi tein vaippakakun, kuvan räpsäisin äkkiä lähtiessä, kun en aiemmin muistanut. Kakku sisälsi paktin Liberon vaippoja, kummilahjana ton traktorisäästölippaan, jossa peräkärry(perhellä on maatila ja ajattelimme tämän olevan oiva lahja), pehmolelun, helistimen, talkkia ja vauvan pesunestettä. Koristelin helmillä ja kreppikukilla ja alareunassa menee tylliä :)
Onnnea Aapo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi! :)