lauantai 17. elokuuta 2013

Maatilakakku

 3-vuotiaalle Aleksille toivottiin maatila-aiheista kakkua. Kerkesin tehdä koristeet valmiiksi maanantaina, tiistaina tulikin itselle synnyttämään lähtö, torstaina tultiin kotiin ja eilen tein kakun, että turhan pitkää äitiyslomaa en kakkujen teossa pitänyt ;)
 Kakkun tein kaksi traktoria, Valmetti paalaa ja John Deere käärii. Paalikoneen ja käärijän teko oli vähän hankalampaa, saada ne näyttämään oikeille, mutta omat lapset ainakin ne tunnisti oikeiksi vaikka omasta mielestäni paalikone näyttää lähinnä asuntovaunulta ;) Lehmä, lammas ja possit pääsi myös kakkuun.

 Poss mutakylvyssä.
 Paalia paketoimassa.

Reunoja koristamaan tein aidan, vähän on nuo puut kieroja, mutta ei kai se ole niin justiinsa... Koristeet sokerimassaa. Kakun pintaan sekoitin keltaista marsipaania ja sinistä sokerimassaa, jäykempää kaulita marsipaanin kanssa, mutta helpompi nostaa ja laskea kakun pintaan, kun seassa oli marsipaania.
Kakussa oli täytteenä pätkismoussea, jota täytyy kyllä tehdä useamminkin, oli se niin hyvää!


Ensi viikonlopulle olen suunnitellut tekeväni jonkun ihanan prinsessakakun tyttäremme syntymän kunniaksi ja pyydämme sukulaisia ja ystäviä vauvaa katsomaan. Nyt nuuskimaan ihanaa prinsessaa <3 Meillä on nyt suurperhe <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi! :)