sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Niiskuneiti 2-vuotiaallemme

Veera neitimme täytti kaksi jo viime viikolla, mutta juhlia ehdimme vasta eilen ja tänään vielä tulee vieraita :)
Veera tykkää kovasti muumeista ja sieltä lähdin kakunteemaakin miettimään, mietin ensin muumitaloa ja siihen sokerimassa hahmoja, mutta kakun olisi pitänyt olla aika korkea enkä sitten viitsinytkään alkaa värkkäämään tukien yms kanssa vaan päätin tehdä Niiskuneidin. Pikkumyytäkin mietin, kun Niiskuneiti on niin tylsä toteuttaa, mutta päätin sitten kokeilla tehdä Niiskuneidille mekon ja näin vähän piristää perinteistä valkoista neitiä.  
Onnea Veera Rakas!! <3 <3

 No, joku tässä on vialla, kuno ehken väärän mallinen tms, mutta joku ei vaan täsmää, mikä?! Ehkä vaan ahnehdin liian suren niiskuneidin kanssa, olisi pitänyt tehdä vaikka kaksi pientä, tähän siis käytin neljä neljän munan levypohjaa, joista toki jäi hukkapaloja varmaan pellillisen verran. 
Välissä oli mansikkamoussea tuoreista mansikoista.

 Lisäksi tul tehtyä Brika-kakku, välissä raparperitäyte, jonka päälle laitoin vielä kerroksen mansikkaviipaleita ja reunoille myös mansikoita. Liivatteella tukevoitin täytettä, jotta sain paksumman kerroksen ;)

 Suklaamansikoita vasta poimituista mansikoista <3 Voiko ihanampaa ja helpompaa herkkua olla, suklaat vain sulatetaan ja mansikat dipataan siinä, annetaan kovettua kylmässä ja NAM!!

Aikaisemmin viikolla tein valmiiksi karjalanpiirakoita, näiden kanssa oli munavoita ja tuorejuustoa :)
Lisäksi tarjottiin muumikeksejä ja suolatikkuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi! :)