keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Noora Amalian Kastajaiset

Neiti nukkumassa juhlamekossaan <3
Viime lauantaina juhlittiin pienokaisemme kastajaisia. Aloitin järjestelyt jo hyvissä ajoin ettei tule kiirettä koska teimme kaikki järjestelyt kaksin mieheni kanssa. Hyvin saimme kaiken valmiiksi ajoissa ja itse juhlakin meni hienosti. Keittelimme kahvit pumppupulloihin ennen kastetilaisuutta koska varmuutta ei ollut ehtisikö itse kaatamaan kahveja. Päivänsankari nukkui melkein koko päivän tyytyväisenä.
Vieresssä kuva ihanasta neidistämme <3 
Vaikka blogin piti keskittyä kakkuihin niin pakkohan minun oli edes yksi kuva laittaa neidistä, että kaikki näkee suloisen päivänsankarin <3Tässä kuva kutsukortista, jotka postitettiin kolme viikkoa ennen juhlia. Mielestäni näistä tuli tosi kivat vaikka itse sanonkin, kerrankin olin tyytyväinen tekemisiini ;)

Voileipäkakku oli kinkku ja meetvurstitäytteillä, koristelin tuohon tuttuun sydämen muotoon makkarat :)
 Täytekakku sisälsi valkosuklaa-mansikkamoussea. Vauvakoristeen ja nimilaatan tein jo kuukautta ennen valmiiksi, ruusuja ja vihreitä osuuksia tein silloin kun aina ehdin. Kaikki koristeet on sokerimassaa. Kakun pinta on valkoista sokerimassaa, johon vaivasin mansikkatomusokeria niin, että tuli vaaleanpunaiseksi ja se antoi myös mansikkaisen maun sokerimassalle. Ruusuköynnös kiertää koko kakun ympäri.

 Vauva nukkuu kukan keskellä <3 Muita tarjottavia oli pätkispiirakka vaaleanpunaisella tomusokerikuorrutteella ja feta-kasvispiirakkaa. Keksejä tietty ja lapsille suolatikkujakin. Toisella pöydällä oli gluteenittomat tarjottavat, mutta niistä ottamani kuva se yksi ainoa otos, oli huono. Samalla pöydällä oli myös mehkannut ja pillimehuja lapsille.

 Kahvi/tee pöytä.
Tekemäni kukka-asetelmat :)

Juhlien jälkeen iski haikeus, oli niin ihana suunnitella ja ihanat juhlat, että kumpa voisi ne elää uudelleen.
Mutta tästäpä saatiin taas uusi hohtava helmi muistojen helminauhaan <3 

--------------------------------------------------

Lisään tähän samaan vielä kiitoskorttien kuvan, ihan simppelin mallin tein :)
 


1 kommentti:

  1. Aivan ihania kakkuja, kun osaisin itsekin noin kauniita tehdä :)

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi! :)