perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pianokakut ylioppilaalle

Ylioppilaalle huomisiin juhliin lähti jo tänä iltana kakut. Ylioppilas harrastaa lentopalloa ja pianonsoittoa, siitä ideat koristeluihin. Pianon muotoiset kakut pitävät sisällään 15 munan kakut levypohjista ja sisällä on mansikoita ja mustikoita kuningatarrahkan kanssa, jota hieman jatkoin kermalla ja lisäsin liivatetta, jotta on tukevampi toisen puolen korkeuden takia.
Tuon laulukirjan oli tarkoitus olla myös kakun päällä niin kuin se olisi pianoa soittaessa vaan tein liian suuret kirjat, kun etukäteen ne tein, joten saavat olla sitten noin tai miten nyt haluavat laittaa.
Näissä kakuissa on käytetty sokerimassaa ja marsipaania koristeisiin.
 Yllä lisäkuvia kakuista. Ruskealla kermalla tehty kakku oli enemmän minun mieleeni ja siinä purotuksetkin onnistuivat paljon paremmin. Laktoosittomalla vispillä pursottaminen ei ollutkaan yhtä helppoa kuin tutulla flora vispillä, mutta noin isoihin juhliin(100hlö) kannattaa varata laktoosittomat kaakut.
 Yllä kukkakoristeet, jotka tein etukäteen valmiiksi. Pienet kukat pianon koskettimien päällä tein kakkua tehdessä, kun ne mielestäni kivasti sopi siihen.
 Laulukirjat, viivat pastaväriä ja nuotit muovailin sokerimassasta. Meinasin ensin suvivirttä koittaa siihen tehdä vaan totesin, että helpompi noin vaan lätkiä siihen. Harmi, että oli liian isot vaan nämä kirjaset. Minulla on aina vähän ongelmaa tehdä tarpeeksi pientä.
 Ylioppilaslakki ja lentopallo alustallaan, johon painoin kukan kuvia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi! :)